Life is 10% what You make it
and 90 % how You take it

–Irving Berlin

Samsaraa Tasapaino-oppaat kustannustoiminta 

Juuri ilmestyneet uutuudet

 *Daniel Golemanin Focus-tunneälyohjelmat cd-levyllä

focus1 focus1 focus1

 

 Daniel Goleman on psykologian tohtori ja tunnetaitojen asiantuntija. Focus on Golemanin uusimman harjoitteluohjelman nimi ja siitä löytyy oma versio aikuisille, teineille ja lapsille. Tavoitteena mm. lisätä keskittymiskykyä ja auttaa mieltä toimimaan paremmin. 

Periaate on kaikissa levyissä sama, tunnetaitoja voi ja kannattaa treenata. Nykymaailma vaati keskittymiskykyä ja stressinhallintaa. Elämästä nauttiminen ja työssä pärjääminen edellyttävät itsehallintaa, sosiaalista kyvykkyyttä, tunnesäätelytaitoja ja taitoa rauhoittua haasteiden ja kiireen keskellä. Noin 10 minuuttia harjoittelua päivässä riittää, ja kaiken lisäksi harjoittelu on rentouttavaa ja virkistävää sekä vielä tuntuu mukavalta! Osta itsellesi ja aloita harjoittelu www.samsaraa.fi/kauppa

 

 * 'Hiljainen Rauhan Paikka'' -cd:t,  mindfulness-ohjelma  lapsille, nuorille sekä aikuisille

 hrp-cd

Lue lisää

Teinien versio on jo valmis Ja nyt saatavana myös GooglePlay:stä. Seuraavaksi on tarkoitus tehdä suomeksi lasten versio sekä aikuisten versio Hiljainen rauhan paikka cd-sarjasta.. 'Hiljainen rauhan paikka' -harjoitusohjelma on psykologian tohtori Amy Saltzmanin 20 vuoden kehitystyön muovaaman nuorten mindfulness-ohjelma, aikuisten MBSR-ohjelmaa mukaillen. Siis nuorille suunnattuja harjoituksia cd-levyllä. Tässä kuten tulevassa cd-harjoitteluohjelmiasa on kymmenkunta harjoitusta tehtäväksi lasten tai nuorten kanssa, tai heidän itsenäiseen harjoitteluun. Lasten cd on alle 12-vuotiaille ja nuorten cd yli 12-vuotiaille. . Harjoitukset sopii käytettäväksi niin koulussa kuin kotona tai osana hoito- tai terapiatyötä. Lisäksi on siis tulossa myös aikuisten versio.

 Tavoitteena tukea taitoa rauhoittua, keskittyä sekä hallita elämän paineita ja tunteiden heilahtelua. Ohjelma pohjaa Kabat-Zinnin MBSR-ohjelmaan, mutta ne on sovitettu ikätasoon ja elämän piiriin soveltuvaksi. Lasten ja nuorten ohjelman opaskirja ilmestynee vuoden 2016 aikana. Lue lisää: www.stillquietplace.com

 

* Åsa Nilsonne 'Aivot ja mindfulness ' , ilmestyi 10.12.2014

nilsonne kansi

Lue lisää

Åsa Nilsonne on Ruotsalainen pitkänlinjan mindfulness-asiantuntija, joka kirjoittaa pitkään käytännön työkokemukseen nojaten todella selkeästi ja kansantajuisesti. Kirjassaan 'Aivot ja mindfulness - teoriasta käytännön viisauteen' (Mindfulness i hjärnan) Åsa yhdistää neurologian, psykiatrian ja mindfulnessin, jokamiehen käytönnän viisaudeksi. Todella inspiroivaa ja yleissivistävää luettavaa mielen toiminnasta ja siitä miten jokainen voi saada haluamansalaiset aivot.  Samma på svenska: //www.nok.se//Personlig-utveckling/Mindfulness-i-hjarnan/


Aikaisemmin ilmestyneet

Daniel Goleman

Aivot ja tunneäly - uusimmat oivallukset.

Tämä uusi pieni kirja tiivistää käytännönläheisesti uusimman tiedon aivoista ja tunneälystä: 
mikä on tunneäly, missä se sijaitsee aivoissamme ja mihin mekanismeihin vaikuttamalla voi 
jokainen tulla taitavammaksi tunteiden ymmärtämisessä ja hallinnassa, oppia tekemään 
järkevämpiä valintoja ja päätöksiä sekä lisätä elämän hallintaa ja elämästä nauttimista.

image

 Lue lisää.

 

Christopher Willard

Lapsen ja nuoren mieli

Psykologian tohtori Christopher Willardin kirjan Lapsen ja nuoren mieli. Tämä opas käsittelee nimensä mukaisesti lasten mielen kehitystä ja toimintaa, sekä miten tätä kehitystä voidaan tukea yksinkertaisia harjoituksia hyödyntämällä. Kirja esittelee 40 harjoitusta lasten ja nuorten kanssa tehtäväksi. Lopuksi kootaan 5 kerran ohjelma lapsille ja toinen nuorille kirjan eri harjoituksia hyödyntäen. Lapsen ja nuoren mieli - Mindfulness-harjoituksia mielen kehittämiseen, rauhoittamiseen ja tasapainoon.

Chris-Willard-bookykkonen

 Lue lisää.

 

Ensimmäisenä opaskirjana julkaisimme

Linda Lantieri

Tunneälyn ja sisäisen vahvuuden kehittäminen

Tämä on tunnetaitojen, keskittymiskyvyn, rauhoittumisen taidon ja sisäisen vahvuuden kehittämiseen tähtäävä mindfulness-pohjaisen ohjelmaopas. Kirjan  esittelemä ohjelma on Yhdysvaltain eniten tutkittu ja toimivaksi osoitettu koululaisten mindfulness-pohjainen ohjelma, jonka kirja tarjoaa jokaisen vanhemman tai opettajan käytettäväksi!

tunnealyn-ja-sisaisen-vahvuuden-kehittaminen-kirja2
Lue lisää.

 

Samsaraa

ohjatut rentoutumisharjoitukset I

Samsaraan rentoutus-cd ilmestyi joulukuussa 2012. Kuusi noin kymmenen minuutin harjoitusta auttaa sinua rauhoittumaan, rentoutumaan ja oppimaan. CD:n avulla saat mindfulness-ohjaajan kotiisi napin painalluksella!


Lue lisää

 

Oppaita ja muita rentoutumis- ja minfulness-tuotteita löydät Samsaraan nettikaupasta.