Life is 10% what You make it
and 90 % how You take it

–Irving Berlin

Tila rentoutumiseen

Stressinhallinta ja mielenhyvinvointi ovat ne tärkeimmät asiat joista sinun tulee huolehtia. Kiireen keskellä rentoutuminen on välillä vaikeaa ja se jää helposti väliin - Vaikka juuri kiireisenä se olisi kaikkein tärkeintä.

Luo rutiini rentoutumiseen, luo tila jossa rentutuminen on mahdollista - Kotona ja työpaikalla.

Luo rentoutumistila huoneen nurkkaan tai varaa tarkoitukseen yksi huone. Tilan olisi hyvä olla kohtuu rauhallinen ja kännykkävapaa-alue. Siellä on mukava tuoli, ehkä patja ja tyynyjä, jotta helppo löytää mukava asento rentoutumiseen. Lisäksi voisi olla rauhallista musiikia ja mindfulness-harjoituksia cd-levyillä tai ehkä kuulokkeet ja mp3-soitin. (Harjoitusohjelmia samsaraa.fi/oppaat)

Lue myös alta miten Neurosonic-tuotteet tekevät mistä tahansa tilasta rentoutumisen saarekkeen.

Rentoutumistilaratkaisut yhteistyössä kanssamme alk. 100€ ylöspäin aina designerin toteuttamaan 'ultimate paradise island' versioon.

Neurosonic "Rentoutumisen uusi aika" suomalainen huippu-innovaatio!

Eikö ole aikaa mindfulness-kurssille? Oletko ajanut itsesi loppuun ja tarvitset nopeasti helpotusta? Kärsitkö selkä- tai niskakivuista ja kaipaat aikaa hierojalle? Häiritseekö stressi keskittymistä ja palautumista? Onko stressi vienyt voimasi tai sinun on vaikea nukahtaa?.

Suomessa kehitetyt neurosonic-rentoutuslaitteet

Neurosonic lievittää kehollista jännitystä ja kipua kohdistamalla rentouttavaa matalataajuusvärähtelyä samanaikaisesti koko kehon lihaksille tai haluttuihin kehon osiin erikseen. Käytetty taajuusalue on turvallinen ja luonnollinen, eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Koko kehon värähtely on äärimmäisen rentouttavaa ja sen avulla palautuminen fyysisestä sekä psyykkisestä rasituksesta on nopeaa.

Neurosonic-tuotteet ja hinnat:

* Kesäkampanjan ajan elokuun 2015 loppuun asti -10% kaikista Neurosonic-tuotteista!

Professional-tuoli    4990€  (4024€ alv. 0%)  Huom. Nyt jo 8:lla ohjelmalla

Divaani                        2990€ (2411€ alv. 0%) hinta 3:lla ohjelmalla (8 ohjelma +500€)

Mobiili-patja              2299€ (1854€ alv. 0%) Huom. Nyt  8:lla ohjelmalla

Moottori-sänky         2990-5490€ (2411-4427€ alv. 0%)  80-90 cm leveä 3 ohjelmaa - parisänkynä 8 ohjelmaa

Kysy lisää tai tee tilaus sähköpostilla Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

tai tule tutustumaan tuotteisiin ja hoitoihin liikkeeseemme Turun Verkahovissa, Samsaraa Mieli-Hyvää ( www.hyvinvointihuoneet.fi )

Neurosonic-laitteita operoidaan tarkoitusta varten kehitetyn elektroniikan ja mukana tulevan tabletin käyttöliittymän avulla. Stimulaation siniaallon taajuusalue vaihtelee 20 – 100 Hz:n välillä ja taajuudet siirretään mekaanisena värähtelynä tuolin tai patjan kautta hoidettavaan henkilöön.

Matalataajuisen värähtelyn vaikutuksista:

Värähtelyn vaikutukset perustuvat moniin samanaikaisiin tekijöihin. Tärkeimpiä näistä ovat hoidon vaikutus verenkierron ja nestekierron elpymiseen, lihas-hermojärjestelmään ja tuntohermostoon ja tätä kautta keskushermostoon sekä vaikutus autonomisen hermoston toimintaan. Myös psyykkinen vaikutus on välitön vaikuttaen rauhoittavasti ja rentouttavasti hoidettavaan henkilöön. Menetelmällä on myös positiivinen vaikutus vireystilaan riippuen käytettävästä hoito-ohjelmasta ja henkilön omasta terveydentilasta.

Hoidon oleellinen osa on värähtelyn aiheuttama lihas- ja kudosvärähtely. Värähtely kudoksissa perustuu resonanssi-ilmiöön eli siihen, että kullakin kudostyypillä on omat taajuusalueensa, jossa ne alkavat värähdellä kun kehoa stimuloidaan ulkopuolelta. Kudosten hoito on helppo, tehokas ja nopea vaikutteinen ratkaisu useimpiin stressin, kiireen tai ylirasituksen aiheuttamiin ongelmiin. Tehtyjen tutkimusten mukaan esimerkiksi noin 75 % unihäiriöisistä on saanut merkittävää apua Neurosonic-hoidoista jo 1 – 5 hoitokerralla. Samoin erilaiset selkä- ja niskakivut sekä särkevät jalat tai pää saa helpotusta nopeasti ja miellyttävästi Neurosonicin avulla.

Lue lisää, kokemuksista ja tutkimuksista

*Lataa esite "Rentoutumisen uusi aika"

Samsaraa Tasapaino-koulutukset oy on Neurosonic-tuotteiden edustaja Turun ja Varsinais-Suomen alueella.

Kysy neurosonic-hoitotuolin kokeilusta tai vuokraamisesta Turun ja Varsinais-Suomen alueella Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen tai 0400-514481 Varaa tuoli käyttöönne yrityksen hyvinvointipäiväksi tai koko viikoksi kokeilukäyttöön.

 

Katso video

ja lue lisää www.neurosonic.fi